(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Zamonaviy kompyuter tizimlari va ma’lumotlarni boshqarish sohasida fayllar bilan ishlashning yangi usullari, ayniqsa, IO (Input/Output) texnologiyasi, muhim rol o’ynaydi. Ushbu texnologiyalar yordamida ma’lumotlarni saqlash, uzatish va qayta ishlash jarayonlari osonlashadi, bu esa foydalanuvchilar va tashkilotlarga o’z ish jarayonlarini optimallashtirish imkoniyatini beradi. Shu bilan birga, ekologik barqarorlikni ta’minlashda zarur bo‘lgan tavsiyalar ham keltiriladi. Bu jarayonlar nafaqat ma’lumotlar bilan ishlashni tezlashtiradi, balki ularning xavfsizligini ham ta’minlaydi.