(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekiston tijorat banklarida naqd pulsiz hisob-kitoblar hisobini takomillashtirishning dolzarb masalalari tahlil qilinadi. Naqd pulsiz to‘lovlarning jadal rivojlanishi sharoitida hisob-kitob jarayonlarining samaradorligini oshirish, tranzaksiyalarni avtomatlashtirish va xavfsizlikni ta’minlash masalalari ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga, infratuzilma cheklovlari, kiberxavfsizlik xavflari va foydalanuvchi ishonchini oshirishdagi muammolar muhokama qilinadi.