(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada baliq va baliq mahsulotlarini veterinariya sanitariya ekspertizasiga qo’yiladigan talablar tahlil qilinadi. Asosan baliqlar tanasiga ishlov berish va saqlash hamda baliqni tuzlash, dudlash, konserva tayyorlashda ahamiyat berish lozim bo’lgan jihatlar asoslab berilgan.