(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida yaratuvchanlikni rivojlantirishda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) roli va imkoniyatlari o‘rganilgan. AKT vositalarining yaratuvchan fikrlash, yangi g‘oyalar yaratish, muammolarni innovatsion tarzda hal qilish kabi jarayonlarni qo‘llab-quvvatlashdagi samaradorligi tadqiq etilgan. Nazariy asoslar, amaliy misollar va empirik tadqiqotlar tahlil qilinib, ta’limda AKT dan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.