(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalar taʼlim jarayonini interaktiv, individual va samarali qilish imkonini bermoqda. Tadqiqot davomida O‘zbekiston taʼlim tizimida qo‘llanilayotgan raqamli platformalar, ularning samaradorligi, pedagoglar va o‘quvchilar tomonidan qabul qilinishi o‘rganildi. Shuningdek, ilg‘or xorijiy tajribalar bilan taqqosloviy tahlil ham keltirilgan. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, raqamli texnologiyalar taʼlimda sifatni oshirishga bevosita taʼsir qilmoqda.