(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ona tilini o‘qitishda o‘quvchilarning tinglab tushunish ko‘nikmasini shakllantirish va rivojlantirish ; eshitib tushunish ko‘nikmasini baholash zarurati; Abstract: The article focuses on developing and improving listening comprehension skills in mother tongue education. It emphasizes the need to assess listening comprehension skills.