(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola tasviriy san’atning tur va janrlari to’g’risida bir qancha ma’lumotlarni keng bayon etadi hamda tasviriy san’atning tur va janrlarini keng yoritadi,batafsil ma’lumotlar beradi hamda ushbu yo’nalishda ijod qiluvchi pedagog va rassomlarga san’at turlarining mazmun mohiyatini to’la to’kis tushuntirib beradi.Annotation: This article provides a wide range of information about the types and genres of visual art and provides detailed information on the types and genres of visual art, as well as pedagogues and artists who create in this direction. fully explains the essence of art types. Аннотация: В данной статье представлен широкий спектр сведений о видах и жанрах изобразительного искусства, дана подробная информация о видах и жанрах изобразительного искусства, а также о педагогах и художниках, творящих в этом направлении.Полностью объясняется сущность видов искусства.