(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Maqolada oilaviy sport an’analarini shakllantirish, ularning jamiyat salomatligi, ijtimoiy birdamlik va farzandlar tarbiyasiga ijobiy ta’siri tahlil qilinadi. Oilada sport bilan shug‘ullanish ko‘nikmasini rivojlantirish nafaqat jismoniy sog‘liqni mustahkamlash, balki ota-ona va farzandlar o‘rtasidagi ijtimoiy-psixologik munosabatlarni yaxshilashga xizmat qiladi. Tadqiqot davomida oilaviy sport faoliyatining zamonaviy shakllari, ularni ommalashtirish yo‘llari va amaliy natijalari ko‘rib chiqilgan.