(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Mazkur maqolada badiiy psixologizm haqida atroflicha ma’lumot berilib, asar bosh qahramonining ichki kechinmalari va xarakteri tahlillar orqali yoritilgan. Anotatsiya: In this article, detailed information is provided about literary psychologism, and the protagonist’s inner experiences and character are revealed through analytical insights