(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sohibqiron Amir Temurning harbiy yurishlardagi muvaffaqqiyatlari ortidan geosiyosiy bilimlar va siyosiy dunyoqarashning shakllanishiga qanday ta’sir o‘tkazganligi haqida atroflicha bayon qilingan. Аннотация: В данной статье подробно описано, как Сахибкирон Амир Темур повлиял на формирование геополитических знаний и политического мировоззрения после своих успехов в военных кампаниях. Abstract: This article describes in detail how Sahibqiron Amir Temur influenced the formation of geopolitical knowledge and political worldview after his successes in military campaigns.