(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk hadisshunos olim, Birinchi Sharq Renessansi namoyondasi, “muhaddislar imomi” deya ulug‘langan ajdodimiz Imom al-Buxoriyning ibratli hayot yo‘li haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, mashhur muhaddis qalamiga mansub asarlar tahlilga tortiladi, hadis yig‘ish, ularni “sahih” va “nosahih” ekanligini aniqlash jarayoni haqida so‘z boradi.