(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqola yoshlarning davlat boshqaruvi, ko‘ngillilik harakati va ijtimoiy loyihalar boshqaruvidagi faol ishtirokini ta’minlashning muhimligini yoritadi. Unda yoshlarga yaratilayotgan imkoniyatlarning iqtisodiy rivojlanish, ijtimoiy barqarorlik, milliy madaniyatni rivojlantirish va global raqobatbardoshlikni oshirishdagi ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati chuqur tahlil qilingan. Maqola yoshlarning ta’lim, ish bilan ta’minlash, tadbirkorlik, madaniyat va sport sohalaridagi keng imkoniyatlar jamiyat kelajagini belgilovchi omil ekanligini ta’kidlab, davlat va jamiyat tomonidan doimiy qo‘llab-quvvatlash zarurligini qayd etadi.