(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada zamonaviy san’atning XXI asrdagi o’rni, an’anaviy shakllardan yangi tarmoqlarga qamrab olishi, global madaniyat va innovatsiyalar bilan bog’liqligi tahlil etiladi. Zamonaviy san’at asarlari zamonaviy muammolarni aks ettirishga qaratilganligi, Banksy kabi grafit artistlari misolida ijtimoiy-siyosiy fikrlar yoritilgani ko’rsatiladi. Raqamli san’at va virtual haqiqat texnologiyalarining san’atni yangi darajaga ko’tarayotgani, san’at festivallari va ko’rgazmalarning ahamiyati ta’kidlanadi.