(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolamizda aqli zaif bolalar ta’lim tarbiyasi ularning psixalogiyasi va kirishuvchanliokgi insonlar bilan muloqotga kirishishida qanday to’siq kamchiliklarga duch keladigan muammolarni ko’rib chiqamiz.