(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Mazkur maqolada matematik analizning asosiy qismlaridan biri bo‘lgan integral tushunchasi, uning turli mazmunlari va ularning amaliy hayotdagi qo‘llanilishi yoritilgan. Shuningdek, hosila tushunchasi va uning kundalik hayotdagi real qo‘llanish holatlari, muammolarni yechishdagi o‘rni misollar bilan bayon etilgan. Maqola oliy ta’lim muassasalari o‘qituvchilari va o‘quvchilari, shuningdek, matematikaga qiziquvchi keng kitobxonlar uchun mo‘ljallangan.