(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim tizimining yangilanishi va raqamli texnologiyalarning joriy etilishi uning imkonyatlari to‘g’risida fikr yuritilgan.