(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Matematika ta’limi zamonaviy jamiyatda muhim o‘rin tutadi. Uning sifatini oshirish esa nafaqat o‘qituvchilarning malakasiga, balki zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashga ham bog‘liqdir. Axborot texnologiyalarining rivojlanishi bilan ta’lim jarayoni tubdan o‘zgarib, matematikani o‘qitishda yangi yondashuvlar paydo bo‘ldi. Bu yondashuvlar ta’lim sifatini oshirishga, o‘quvchilarning bilimini chuqurlashtirishga xizmat qiladi.