(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada turistlar xavfsizligining muhumligi, ular sayohatlarini boshlashdan oldin qanday sohalarga e’tibor berishlari kerak ekanigi, hamda davlatlar tomonidan qanday choralar ko‘rilganligi haqida ma’lumotlar beriladi. Abstract: The article provides information on the importance of safety for tourists, what areas they should pay attention to before starting their trip, and what products are considered for the countries.