(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Búgingi kúnde hár bir sabaqta, sol sabaqtıń mazmunına sáykes keletuǵın, oqıwshılardı shaqqanlıqqa, erkin pikirlewge úyretetuǵın interaktiv metodlardı tańlaw, oqıtıwshı basqarıwshı emes, al shólkemlestiriwshi, oqıwshılardıń jasırınıp jatqan pikirlerin shıǵara alıwshı sıpatında qatnasıwı, búgingi tálimniń talabı bolıp esaplanadı. Usı kózqarastan qaraqalpaq adebiyatı boyınsha shólkemlestirilgen mashqalalı, monografiyalıq hám sholıw lekciyaları; konferenciya, seminar sabaqlarında filosofiya, matematika, geografiya, til bilimi, ádebiyattanıw, tariyx, estetika, pedagogika, psixologiya ilimleri menen baylanıs integraciyasın támiyinlew; kognitivlik, refleksiv texnologiyalar, oqıwshılardıÍń motivaciyası, kórkem tekstler ústinde islew, mashqalalı máselelerdiń nátiyjeli sheshimleri tiykarında jetistiriw eń kerekli metodikalıq máselelerden esaplanadı.