(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar rivoji fonida onlayn psixologik yordam ko‘rsatishning yoshlar ruhiy salomatligini qo‘llab-quvvatlashdagi roli va samaradorligi tahlil qilinadi. Xususan, turli ijtimoiy-psixologik bosimlar, stress, yolg‘izlik, tashvish va ruhiy iztiroblarga qarshi kurashishda onlayn psixologik xizmatlar qanday yordam berayotgani o‘rganiladi. Shuningdek, yoshlarning psixik immunitetini kuchaytirishga qaratilgan zamonaviy yondashuvlar, innovatsion texnologiyalar va onlayn treninglar ko‘rib chiqiladi.