(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ўзбекистон Республикасини ривожлантиришнинг 2022-2026 йилларда республикани ривожлантириш учун, Тараққиёт стратегияси қабул қилинди. Ушбу стратегиянинг III қисми Иқтисодиётни ривожлантириш ва либераллаштиришнинг устувор йўналишларида қуйидагилар белгиланган: