(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ўзбекистон Республикаси Президентининг 11.09.2023 йилдаги ПФ-158 сонли “Ўзбекистон-2030” стратегияси тўғрисидаги фармони жорий этилган ва бу Янги Ўзбекистонни барпо этиш йўлида амалга оширилаётган ислоҳотларни халқимиз тўлиқ қўллаб-қувватлаганидан далолат бермоқда.