(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада Жанубий Корея полициясининг ўқ отиш тайёргарлиги машғулотларида жисмоний ва жанговар тайёргарликнинг уйғунлиги, қурол ишлатишдан аввал огоҳлантириш берилиш тартиби ҳамда инсон ҳаётини асрашга қаратилган нишонлардан фойдаланиш каби самарали методик ёндашувлари таҳлил қилинган. Шунингдек, бу тажрибаларни Ўзбекистон Республикаси ички ишлар органлари жанговар тайёргарлик тизимига жорий этиш зарурати асослаб берилган. Аннотация: В данной статье проанализированы эффективные методические подходы, используемые в подготовке к стрельбе полиции Республики Корея, такие как интеграция физической и боевой подготовки, порядок обязательного предупреждения перед применением огнестрельного оружия, а также использование мишеней, направленных на сохранение жизни человека. Также обоснована необходимость внедрения данного опыта в систему боевой подготовки органов внутренних дел Республики Узбекистан. Abstract: This article analyzes the effective methodological approaches employed in the firearms training of the Republic of Korea’s police, including the integration of physical and combat training, the mandatory warning procedure before the use of firearms, and the use of targets aimed at preserving human life. The article also substantiates the necessity of introducing this experience into the combat training system of the Ministry of Internal Affairs of the Republic of Uzbekistan.