(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
AnnotatsiyaZamonaviy jamiyatda ijtimoiylashuv jarayoni — shaxsning jamiyatga qo‘shilishi, ijtimoiy normalar, qadriyatlar va madaniyatni o‘zlashtirishi bilan bog‘liq murakkab va ko‘p bosqichli jarayondir. Ushbu maqolada ayni jarayon davomida yuzaga kelayotgan asosiy qarama-qarshiliklar, ularning ijtimoiy, madaniy, psixologik va texnologik manbalari tahlil qilinadi. Axborot texnologiyalarining keskin rivojlanishi, madaniyatlararo ziddiyatlar, oilaviy institutsiyalarning zaiflashuvi va mehnat bozoridagi noaniqliklar ijtimoiylashuvda muvozanatsizliklarni keltirib chiqarmoqda. Maqolada bu muammolarni aniqlash, tahlil qilish va yechim sifatida integratsiyalashgan ijtimoiy yondashuvlar taklif etiladi.