(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fazoviy tafakkurni shakllantirish va rivojlantirishda chizma geometriya nazariyasi bilan chizmachilik amaliyotining zamonaviy integratsiyasi yoritilgan. Raqamli texnologiyalar, 3D modellashtirish va zamonaviy grafik vositalar orqali fazoviy idrokni samarali rivojlantirish yo‘llari tahlil qilingan. Tadqiqot chizma geometriya fanining nazariy bazasini amaliy loyihalash jarayoni bilan bog‘lab, o‘quvchilarda fazoviy fikrlashni kuchaytirish mexanizmlarini aniqlaydi.