(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hududlar o‘rtasidagi turmush darajasi tafovutlarini kamaytirishning asosiy yo‘nalishlarining pragnoz variantlari tahlil qilingan. Ayniqsa, yoshlar bandligini ta’minlash, migratsiyani kamaytirish va raqamli infratuzilmani rivojlantirish orqali iqtisodiy faollikni oshirish muhimligi yoritilgan. Abstract: This article analyzes the forecast options for the main directions of reducing the disparities in living standards between regions. In particular, it highlights the importance of ensuring youth employment, reducing migration, and increasing economic activity through the development of digital infrastructure. Аннотация: В статье анализируются варианты прогноза основных направлений сокращения различий в уровне жизни между регионами. В частности, подчеркивается важность обеспечения занятости молодежи, снижения миграционных потоков и повышения экономической активности за счет развития цифровой инфраструктуры.