(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rganish samaradorligini oshirish maqsadida metodik va leksik yondashuvlar tahlil qilinadi. Til o‘rganish jarayonida o‘quvchilarda til ko‘nikmalarini shakllantirishga xizmat qiluvchi zamonaviy metodlar yoritilgan. Shuningdek, ingliz tili lug‘at boyligini kengaytirish va uning ta’limdagi o‘rni haqida fikr yuritiladi. Аннотация: В данной статье рассматриваются методические и лексические аспекты, направленные на повышение эффективности изучения английского языка. Анализируются современные подходы к формированию языковых навыков у изучающих, а также акцентируется внимание на важности расширения словарного запаса в процессе овладения английским языком. Abstract: This article examines methodological and lexical aspects aimed at enhancing the effectiveness of English language learning. It analyzes modern approaches to developing language skills among learners and highlights the importance of vocabulary acquisition in the process of mastering English as a second language.