(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Tribonachchi sonlari tushunchasi, ularning hosil bo‘lish qonuniyati, rekursiv formulasi va asosiy xossalari o‘rganiladi. Shuningdek, Fibonacci sonlari bilan o‘xshashlik va farqlar tahlil qilinadi hamda ular orasidagi matematik bog‘liqliklar keltiriladi.