(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola zamonaviy qishloq xo‘jalik texnologiyalarida robototexnika va sun’iy intellektning qo‘llanilishi bo‘yicha tahlilni taqdim etadi. Qishloq xo‘jaligida robototexnika va sun’iy intellekt texnologiyalarining afzalliklari, ulardan foydalanishning samaradorligi va bu sohadagi ilmiy yangiliklar ko‘rib chiqiladi. Maqolada sun’iy intellekt yordamida ekinlarni parvarishlash, sug‘orish, zararkunandalar bilan kurashish va o‘g‘itlash jarayonlari qanday samarali amalga oshirilishi mumkinligi taqdim etiladi. Shuningdek, ushbu texnologiyalarni qo‘llashning ekologik va iqtisodiy jihatlari, shuningdek, ilmiy tadqiqotlar va innovatsiyalar natijalari haqida so‘z yuritiladi.