(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: В статье рассматриваются различные подходы и методы, которые могут быть использованы учителями русского языка для развития навыков освоения самостоятельных частей речи у учащихся. Annotatsiya: Maqolada rus tili o’qituvchilari tomonidan o’quvchilarning mustaqil nutq qismlarini o’zlashtirish ko’nikmalarini rivojlantirish uchun qo’llanilishi mumkin bo’lgan turli yondashuv va usullar ko’rib chiqiladi. Abstract: The article examines various approaches and methods that can be used by Russian language teachers to develop students’ skills in mastering independent parts of speech.