(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Otorinolaringologga barcha tashriflarning uchdan bir qismi burun bo’shlig’i va paranasal sinuslarning kasalliklari bilan bog’liq. Burun oqishi eng kichik kasalliklardan biridir. Kerakli davolanmagan yoki e’tibordan chetda qolgan burun kasalliklari asoratlari va miyaga yanada tarqalishi bilan xavflidir. Maqolada burun yondosh bo’shliqlarining anatomiyasini, ularning funktsiyalarini, kasalliklarning sabablarini, kasallikning asosiy turlarini, belgilarini, tashxisini, davolash va oldini olishni ko’rib chiqamiz.