(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotaciya: Mazkur maqolada O‘zbekiston va xorijiy davlatlarda mulkiy huquqlarni huquqiy himoya qilish tizimi, zamonaviy tendensiyalar, xorijiy va mahalliy olimlarning fikrlari tahlil qilinadi.