(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqolada ta’lim xizmatlari sifatini oshirish, samaradorlikni ko‘tarish va resurslardan oqilona foydalanishni ta’minlash uchun va ta’lim tizimining turli jihatlarini baholash va rivojlantirishga yordam beradi. Аннотация. Данная статья поможет оценить и развить различные аспекты системы образования для улучшения качества образовательных услуг, повышения эффективности и обеспечения рационального использования ресурсов. Abstract. This article aims to improve the quality of educational services, increase efficiency and ensure rational use of resources, and to assess and develop various aspects of the education system.