(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola o‘quvchilarning estetik tarbiyasini shakllantirishda tabiiy fan darsliklarining ahamiyatiga bag‘ishlangan. Maqolada tabiiy fan darsliklarining o‘quvchilarning estetik didini rivojlantirishga, ularda go‘zallik hissini uyg‘otishga va ularning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishga qanday ta’sir ko‘rsatishi ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, maqolada tabiiy fan darsliklarida estetik tarbiyaga oid materiallarni tanlash va ulardan foydalanish metodikasi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.