(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
АННОТАЦИЯ :Представленный текст рассматривает методику преподавания русского языка как неродного, освещая ее ключевые аспекты и подходы. В нем рассматриваются методы исследования, используемые в методике, включая наблюдение и эксперимент, с детальным описанием различных видов экспериментов. Annotation: The text provides an overview of the methodology of teaching Russian as a non-native language. Particular attention is paid to the research methods used in this field, namely the observation method and various types of experiments. The article provides a basis for understanding the scientific research base of the methodology of teaching Russian as a foreign language (RFL). Annotatsiya : Ushbu matnda rus tilini ona tili bo’lmagan til sifatida o’qitish metodikasi ko’rib chiqiladi. Ushbu sohada qo’llaniladigan tadqiqot usullari, jumladan, kuzatish va turli xil tajribalarning turlari batafsil tahlil qilinadi. Maqola rus tilini chet tili sifatida o’qitish metodikasining ilmiy-tadqiqot asoslarini tushunish uchun poydevor yaratadi.