(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Aviatsiya, zamonaviy transport tizimining ajralmas qismi sifatida, global logistika va iqtisodiyotda muhim ahamiyatga ega. U nafaqat yuklarni tezda yetkazib berish imkonini beradi, balki xalqaro savdo va iqtisodiy aloqalarni rivojlantirishda ham muhim rol o’ynaydi. Aviatsiya orqali amalga oshiriladigan transport jarayonlari, global iqtisodiyotning dinamikasini shakllantiradi va turli mamlakatlar o’rtasidagi iqtisodiy integratsiyani kuchaytiradi. Аннотация: Авиация, как неотъемлемая часть современной транспортной системы, играет важную роль в мировой логистике и экономике. Он не только позволяет осуществлять быструю доставку товаров, но и играет важную роль в развитии международных торгово-экономических связей. Транспортные процессы, осуществляемые авиацией, формируют динамику мировой экономики и укрепляют экономическую интеграцию между разными странами. Abstract: Aviation, as an integral part of the modern transport system, is important in global logistics and economy. It not only allows fast delivery of goods, but also plays an important role in the development of international trade and economic relations. Transport processes carried out by aviation shape the dynamics of the global economy and strengthen economic integration between different countries.