(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolaning ijtimoiylashuvida oila institutining o’rni va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, oilada bola tarbiyasidagi uslublar, uning shaxs rivojlanishiga ta’siri tahlil qilingan. Muallif tomonidan bolaning ijtimoiy rivojlanishida ta’lim muassasasi va oilaning o’zaro hamkorligiga oid taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Annotation: This article analyzes the role and importance of the family institution in the socialization of the child. Also, methods of raising children in the family and their influence on personality development were analyzed. The author has developed proposals and recommendations regarding the mutual cooperation of the educational institution and the family in the social development of the child.