(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada xomilador ayollarda yuqori nafas yo‘llari infeksiyalarining kechishi, klinik xususiyatlari va asoratlari o‘rganilgan. Tadqiqotda homiladorlik davrida organizmning immunologik zaifligi tufayli infeksiyalarning ko‘proq uchrashi va ularning murakkab kechishi tahlil qilingan. Maqolada kasallikning diagnostikasi, profilaktikasi va samarali davolash usullari yoritilgan. Tadqiqot natijalari xomilador ayollarda yuqori nafas yo‘llari infeksiyalarining o‘ziga xos xususiyatlarini hisobga olgan holda, klinik amaliyotda muhim ahamiyatga ega bo‘lishi ta’kidlangan.