(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada, Erkin A’zamning hikoyalarida katta ijtimoiy voqeliki, uslubiy xususiyatlari,persanajlarning xarakteri qahramonlarning ichki kechinmalari shuningdek sotsial realizm va uning ta’siri kabi muammolar bayon etilgan."Shovqin","Jannat o’zi qaydadir","Ta’ziya" kabi hikoyalarining qahramonlari ,ularning turmush tarzi va ichki his-tuyg’ulari aksi misollar bilan ko’rsatilgan. Annotation:In this article, Erkin Azam’s stories show the great social reality, era and human problems, stylistic features, characters’ inner experiences, social realism and its influence. Аннотация:В этой статье рассказы Эркина Азама показывают великую социальную реальность, эпоху и проблемы человечества, стилистические особенности, внутренние переживания героев, соцреализм и его влияние.