(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya. Ushbu maqolada Isajon Sulton asarlaridagi tabiat tasviri, xususan "Shamolli kecha" hikoyasining badiiy talqini keng yoritildi. Asardagi tabiat va inson o‘rtasidagi uzviy aloqadorlik, shuningdek tabiat tasviri masalasi ilmiy tahlil qilindi. Аннотация. В данной статье широко освещено описание природы в творчестве Исаджона Султана, в частности, художественная интерпретация повести «Ветреная ночь». Также научно проанализирован вопрос изображения природы. Annotation. In this article, the description of nature in the works of Isajon Sultan, in particular, the artistic interpretation of the story "Windy Night" was widely covered. Also, the issue of the image of nature has been scientifically analyzed.