(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Xalq og’izaki ijodi na’munalari vositasida maktabgacha yoshdagi bolalarni yuksak ma’naviy-axloqiy tarbiyalashda ertaklarning ahamiyati yoritilgan.