(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada sun’iy intellekt texnologiyalari va uning bozori tahlil qilinadi. Jahon va O‘zbekiston bozorlaridagi SI rivojlanish tendensiyalari, imkoniyatlari hamda muammolari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, sun’iy intellektning iqtisodiyotga va jamiyatga ta’siri yoritiladi.