(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Мазкур мақолада камбағалликни қисқартириш ва аҳоли фаровонлигини ошириш бўйича амалга оширилаётган ислоҳотлар таҳлил қилинади. Вобкент тумани мисолида иқтисодий ривожланиш, бандликни таъминлаш, тадбиркорликни қўллаб-қувватлаш ҳамда ижтимоий ҳимоя механизмларининг аҳоли турмуш тарзига таъсири кўриб чиқилади. Шунингдек, камбағалликка қарши курашишда инновацион ёндашувлар ва давлат томонидан амалга оширилаётган чора-тадбирлар таҳлил қилинади.