(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mahmud az-Zamaxshariyning arab morfologiyasiga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi. Uning so‘z yasalishi, fe’l shakllari va so‘z turkumlari haqidagi yondashuvlari haqida fikr yuritiladi.