(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Yoshlarga talim berishda AKT va inavotsion tehnologiyalaridan foydalanish talim jarayonidagi eng samarali va sermahsul usullardan biri bo’lib kelmoqda. Shu maqsadda Hukumatning, tegishli vazirlik va idoralar hamda butun ta’lim tizimining, hurmatli domlalarimiz va professor-o’qituvchilarning eng muhim vazifasi - yosh avlodga puxta ta’lim berish , ularni jismoniy va ma’naviy yetuk insonlar etib tarbiyalashdan iboratdir.