(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Pedagogning asosiy quroli – so‘z. U qayralgan, binobarin, o‘tkir, ko‘p qirrali bo‘lishi, vaqt o‘tishi bilan o‘tmaslashib bormasligi lozim. Nutq madaniyati- bu fikrlarni til vositasi bilan to`g’ri, ravon, aniq, ta`sirchan qilib bera olishdir.