(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oʼzbekiston respublikasida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning yanada erkinlashtirilishi, ragʼbatlantirilishi va iqtisodiyotni rivojlantirishda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarining rolini oshirish haqida so‘z yurutilgan.