(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha yoshdagi bolalarda matematik tasavvurlarni shakllantirish jarayoni, ularning rivojlanishida muhim o’rin tutadi. Ushbu davr, bolalarning asosiy matematik tushunchalarni o’zlashtirishlari, mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishlari va muammolarni hal qilish ko’nikmalarini shakllantirishlari uchun eng qulay davr hisoblanadi. Bolalarning matematik tasavvurlarini shakllantirish, ularning kelajakdagi ta’limi va hayoti uchun mustahkam poydevor yaratadi.