(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yurak-qon tomir tizimi kasalliklarida reabilitatsiya jarayoni, uning asosiy usullari va ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda zamonaviy reabilitatsiya yondashuvlari, davolash-uslubiy strategiyalar va ularning samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, bemorlarning hayot sifatini oshirishda fizioterapiya, parhez va psixologik qo‘llab-quvvatlashning o‘rni muhokama qilinadi.