(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada oilaviy nizolar ta’sirida ulg’ayib borayotgan o’smirlarning psixologik holatlari hamda bu nizolarning o’smirlar hayotida bir qancha noxush holatlarni, salbiy oqibatlarni keltirib chiqarayotganligi va unga yechim izlash choralari haqida so’z boradi.